Congres Diagnose Voeding en Gezondheid: Samen innoveren voor een vitaler Nederland

Save-the-date!

Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. De dag staat in het teken van innovatie, inspiratie en dialoog met toonaangevende sprekers en presentaties van impactvolle innovaties. In een gevarieerd dagprogramma nemen wij deelnemers mee in een visie op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland. Met diverse prominenten wordt verkend waar het verschil gemaakt kan worden en hoe het anders kan.

Toonaangevende sprekers en impactvolle innovaties
Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers. Daar zullen innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid een prominente plek innemen op het congres. Innovaties zijn immers noodzakelijk om de huidige systemen en de status quo te doorbreken. Tijdens interactieve break-out sessies zullen verschillende frisse en innovatieve organisaties bezoekers inspireren over hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst. Bezoek de sessies van onder andere Diverzio, FoodFirst Network, Greendish,Buur(t)tafel en Vitaliteit op de werkvloer.
 
Praktische informatie
Wanneer       Donderdag 21 november 2019, 09.00-17.00uur
Waar               Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie        Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

We zien uit naar uw komst op 21 november aanstaande!

Irene Mommers, Programmamanager Diagnose Voeding & Gezondheid
Michel van Schaik
, Directeur Gezondheidszorg Rabobank Nederland

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.