MeetUp Diagnose Voeding & Gezondheid

Op donderdag 22 februari jongstleden heeft de eerste Diagnose Voeding & Gezondheid MeetUp plaatsgevonden in de Jaarbeurs Innovation Mile; onze landingsplaats in Utrecht. De MeetUp is bedoeld voor alle innovaties en initiatieven, (onderzoeks)programma’s en personen op het gebied van voeding en gezondheid, die afgelopen maanden contact hebben gezocht of deelnemen binnen het ecosysteem van Diagnose Voeding & Gezondheid. 

Na een algemene, interactieve presentatie over Diagnose Voeding & Gezondheid van programmamanager Irene Mommers, presenteerden de aanwezigen hun initiatief en/of innovatie aan de andere genodigden. Dit leverde de nodige inspiratie en interesse op! Tijdens de aansluitende gezonde borrel werden verbindingen gelegd, contactgegevens uitgewisseld en afspraken gemaakt om samenwerkingen te verkennen. Kortom, een geslaagde eerste editie van de Diagnose Voeding & Gezondheid MeetUp!

In het najaar van 2018 zal Diagnose Voeding & Gezondheid een nieuwe MeetUp organiseren voor innovaties en initiatieven. Wil je weten wanneer deze MeetUp plaatsvindt? Houd dan deze nieuwsbrief in de gaten of maak je interesse in het bijwonen van de MeetUp alvast kenbaar door een mailtje te sturen naar info@diagnosevoedingengezondheid.nl

Wil je nu alvast meer weten over Diagnose Voeding & Gezondheid? Bezoek dan onze website voor meer informatie: www.diagnoseprogrammas.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.