Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. De dag staat in het teken van innovatie, inspiratie en dialoog met toonaangevende sprekers en presentaties van impactvolle innovaties. In een gevarieerd dagprogramma nemen wij deelnemers mee in een visie op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland. Met diverse prominenten wordt verkend waar het verschil gemaakt kan worden en hoe het anders kan.

Toonaangevende sprekers en impactvolle innovaties
Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers. Daarom zullen innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid een prominente plek innemen op het congres. Innovaties zijn immers noodzakelijk om de huidige systemen en de status quo te doorbreken. Tijdens interactieve break-out sessies zullen verschillende frisse en innovatieve organisaties bezoekers inspireren met betrekking tot hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst. Bezoek de sessies van onder andere Diverzio, FoodFirst Network, GreendishBuurtafel, Thuisafgehaald, De Gezonde Basisschool van de Toekomst en Vitaliteit op de werkvloer.

 

Praktische informatie

Wanneer Donderdag 21 november 2019, 09.00-17.00uur
Waar Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

Innovaties break-out sessies

Sprekers

Edwin Velzel

 

CEO

PGGM

Liesbeth van Rossum

Hoogleraar Obesitas & Stress

Erasmus MC

Jaap Korteweg

 

Oprichter

De Vegetarische Slager

Georgette Fijneman

Divisievoorzitter

Zilveren Kruis

Terugblik Congres Diagnose Voeding & Gezondheid 2018