Zet het alvast in je agenda! Aanmelden kan vanaf medio augustus 2019!

 

Op 21 november 2019 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. De dag staat in het teken van innovatie, inspiratie en dialoog met toonaangevende sprekers en presentaties van impactvolle innovaties. In een gevarieerd dagprogramma nemen wij deelnemers mee in een visie op het realiseren van een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland. Met diverse prominenten wordt verkend waar het verschil gemaakt kan worden en hoe het anders kan.

 

Toonaangevende sprekers en impactvolle innovaties
Laat je op deze dag inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers. Daar zullen innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid een prominente plek innemen op het congres. Innovaties zijn immers noodzakelijk om de huidige systemen en de status quo te doorbreken. Tijdens interactieve break-out sessies zullen verschillende frisse en innovatieve organisaties bezoekers inspireren over hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst. Bezoek de sessies van onder andere Diverzio, FoodFirst Network, GreendishBuur(t)tafel en Vitaliteit op de werkvloer.

 

Praktische informatie

Wanneer Donderdag 21 november 2019, 09.00-17.00uur
Waar Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Voor wie Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

Terugblik Congres Diagnose Voeding & Gezondheid 2018

Met veel trots kijken we terug op het Diagnose Voeding & Gezondheid congres op 22 mei 2018: ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Een dag met inspirerende speeches en interessante tafelgesprekken, waarin de noodzaak tot preventie en innovatie vanuit diverse invalshoeken werd belicht. Onder leiding van dagvoorzitter Aldith Hunkar, werden we geïnspireerd door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers bezoekers inspireren, waaronder Prinses Laurentien (Oprichter Missing Chapter Foundation), Paul Blokhuis (Staatssecretaris Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Wiebe Draijer (Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht), Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea), Hanno Pijl (Hoogleraar Diabetologie LUMC), Rob Baan (Eigenaar Koppert Cress) en Hein Schumacher (CEO Royal FrieslandCampina N.V.).

 

Een dag waarop het belang van preventie door onder andere Paul Blokhuis is onderstreept: “In Nederland geven we ruim 80 miljard uit aan zorg en 2 miljard aan ziektepreventie. Dat is een enorme disbalans waar dit kabinet verandering in wil brengen.” Prinses Laurentien vanuit haar rol als oprichter van de Missing Chapter Foundation benadrukte dat innoveren noodzakelijk is en ook Wiebe Draijer en Hein Schumacher onderschreven dit belang in de middag. Daarnaast was het enthousiasme en de interactie hoog tijdens de break-out sessies van Diverzio, Kipster, Arts en Voeding, Resto van Harte, Reis van 5, Chef Watson, Ekomenu, ProMuscle in de praktijk, Foodfirst Network, Instock, Keer Diabetes2 om, Fit4UU en VitaliteitsNetwerkNederland, Picnic en het Prinses Maxima Centrum.

 

Het is tijd is om écht aan de slag te gaan met impactvolle innovaties! Diagnose Voeding & Gezondheid zet zich komende jaren in om innovaties en initiatieven op dit gebied te initiëren, ondersteunen én te versnellen. Hulde aan alle sprekers, innovaties, standhouders en aanwezigen!

Innovaties break-out sessies 2018

Sprekers 2018

Paul Blokhuis

 

Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Wiebe Draijer

 

Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland

Prinses Laurentien

 

Oprichter

Missing Chapter Foundation

Roelof Konterman

 

Vicevoorzitter Raad van Bestuur

Achmea