Innovatie & inspiratie

Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen.

 

Op 22 mei 2018 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Innovaties zijn noodzakelijk om de huidige systemen en status quo’s te doorbreken. Vandaar dat innovaties en initiatieven op het gebied van voeding en gezondheid ook een prominente plek innemen op het congres. Naast een toelichting op de noodzaak tot preventie en innovatie in het plenaire programma, zullen tijdens interactieve break-out sessies ongeveer 15, frisse, innovatieve organisaties bezoekers inspireren over hun maatschappelijke impact en veelbelovende toekomst. Bezoek de sessies van Diverzio, Kipster, Arts en Voeding, Resto van Harte, Reis van 5, Chef Watson, Ekomenu, ProMuscle in de praktijk, Foodfirst Network, Instock, Keer Diabetes2 om, Fit4UU en VitaliteitsNetwerkNederland, Picnic en het Prinses Maxima Centrum. Ook is er een innovatiemarkt waar nieuwe initiatieven en ondernemers hun product of dienst demonstreren en openstaan voor ontmoeting en inspiratie!

 

Laat je daarnaast, onder leiding van dagvoorzitter Aldith Hunkar, door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers bezoekers inspireren, waaronder Prinses Laurentien (Oprichter Missing Chapter Foundation), Paul Blokhuis (Staatssecretaris Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Wiebe Draijer (Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht), Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea), Hanno Pijl (Hoogleraar Diabetologie LUMC), Rob Baan (Eigenaar Koppert Cress) en Hein Schumacher (CEO Royal FrieslandCampina N.V.).

Wanneer 22 mei 2018, 09.00-17.00uur
Waar Media Plaza, Jaarbeurs, Utrecht
Kosten €195,- (excl. BTW)
Voor wie Bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid

Innovaties 2018

Sprekers 2018

Paul Blokhuis

 

Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Wiebe Draijer

 

Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland

Prinses Laurentien

 

Oprichter

Missing Chapter Foundation

Roelof Konterman

 

Vicevoorzitter Raad van Bestuur

Achmea

Save the date! Zet het congres alvast in je agenda

Apple   Google   Outlook   Outlook.com   Yahoo